Födelsedag – Fest – AW – Bröllop – Begravning 

Välkommen till Gripsholmsgrillen!

Är ni ett större sällskap som önskar boka/abonnera? 
Kontakta oss för mer information och bokning.

Öppettider:

Nu är det stängt på Grillen!Dagens öppettider är 11:00 till 19:00
måndag 11:00 – 17:00
tisdag 11:00 – 17:00
onsdag 11:00 – 17:00
torsdag 11:00 – 17:00
fredag 11:00 – 19:00
lördag 11:00 – 19:00
söndag 11:00 – 17:00

Aktiviteter:

25 maj

Kungens Favoriter & Marika Nord

lördag
Inget evenemang hittades!

0159-10011

gripsholmsgrillen@gmail.com

Om oss

Gripsholmsgrillen är ett gatukök som ligger i den charmiga staden Mariefred. Med inriktning på alla smaker, har menyn ett varierat utbud av enkla och snabba alternativ, samt mer utsökta läckerheter för de som vill unna sig något extra, självklart finns det även något gott för barnen, för att säkerställa att det finns något som alla kan njuta av. 

Vi har även fullständiga rättigheter och serverar både inomhus och utomhus och under högsesång bjuds det på trevliga event.

Vi är stolta över att ha skapat en välkomnande och vänlig atmosfär, och vi hoppas att alla våra gäster känner sig varmt välkomna när de besöker oss. Oavsett om du bara söker efter något snabbt att äta på spång eller vill unna dig en längre sittning, har vi allt du behöver. Kom och besök oss på Gripsholmsgrillen för en riktig trevlig stund.

Carlsburger

En klassisk grill med det lilla extra

Snabbt, Gott och Enkelt!

Vi serverar bland annat klassisk korv med bröd, tunnbrödsrullar och schysta hamburgare. Vi har även alternativ för barnen och något extra för korvälskare.
 
Vi hoppas så klart att våran meny tilltalar våra kunder och vi gör vårt bästa att utvecklas genom att lyssna på era idéer och förslag.

Året om

Event och Temadagar

Vi kommer hålla i roliga event emellanåt för att liva upp stämningen för våra kära kunder. Det kan vara allt från musikkvällar, till grillkvällar, raggarträffar för motorintresserade. Varför inte abonnera lokalen för barnkalas så slipper ni städa och planera det hemma.
 
Vi önskar utveckla både förslag och idéer till verklighet och välkomnar era önskemål.
DSC05491